Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Kullanma Kılavuzları ve Mobil Erişim

23 Ocak 2024 Salı

UZAKTAN EĞİTİM KULLANMA KILAVUZLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİ E-POSTASI ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

UZAKTAN EĞİTİM GİRİŞ BİLGİLERİ

WEB : http://ibuzem.ibu.edu.tr/

İlgili web sayfasında sisteme giriş yapabilmeniz için öncelikle ekranın sağ üst bölümünde bulunan kırmızı renkli "Sisteme Giriş" düğmesine tıklayınız. Açılan sayfada sizden Kullanıcı Kodu ve Parola istenmektedir. Kullanıcı kodunuz, öğrenci numaranızdır. Parolanız ise T.C. kimlik numaranızdır.

Yabancı uyruklu öğrencilerimizin parolası da 123 olarak belirlenmiştir.

Dilerseniz sisteme giriş yaptıktan sonra parolanızı değiştirebilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzun başına (ders kaydınızı yaptığınız sistemde kullandığınız) "o" harfini eklemeden sadece okul numaranızı yazmanız gerekmektedir. Şifreniz bloke olursa 1 saat sonra ilk kez giriş yapar gibi parola kısmına T.C. kimlik numaranızı yazıp sisteme giriş yapabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Destek Talebi

ibuzemdestek@ibu.edu.tr  adresine e-posta gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz mesajlara mesai saatleri içinde, en geç 1 iş günü içerisinde cevap verilecektir. Destek talebinde bulunurken lütfen öğrenci numaranızı, ad ve soyadınızı belirtiniz. Destek talebinde bulunurken öğrenci e-posta adresinizi kullanabilirsiniz.

Telefon aracılığı ile ilgililere ulaşıp destek talebinde bulunabilirsiniz.

Üniversite Santral : (0374) 254 10 00    Dahili : 8219 / 8220