Reel Sektör Destekleri İşletme ve Geliştirme Bilgilendirme Webinarı Yapıldı

25 Ocak 2024 Perşembe

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bimep Danışmanlık’ın desteği ile Reel Sektör Destekleri ve İşletme Geliştirme Bilgilendirme Webinarı 11 Şubat 2021 tarihinde Perşembe günü saat 13.00 - 18.00 arasında, BAİBÜ Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feridun KAYA ’nın moderatörlüğünde gerçekleşti.

Reel Sektör Destekleri ve İşletme Geliştirme Bilgilendirme Webinarında alanında uzman sekiz konuşmacı, uzmanlık alanları hakkında sunumlar yaparak bilgi paylaşımında bulundular.

Akredite KOBİ Danışmanı Mehmet KILIÇ KOSGEB KOBİ ve girişimcilik destekleri hakkında,

İSO Standartları Baş Denetçisi - BBS Belgelendirme Genel Müdürü Yusuf YILMAZ ISO Yönetim Sistemleri ve Uygulama Alanları ISO 50001 Standardı Uygulama Gereklilikleri hakkında,

BBS Belgelendirme Gıda Güvenliği Uzmanı Zeynep TALO Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve Uygulama Alanları hakkında,

Bilişim Hukukçusu Dr. Doğan KILIÇ Kişisel Verileri Koruma Kanunu hakkında,

Danışman - Proje Uzmanı Emel GEDİK Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Projeleri Yatırım Teşvik Belgesi Uygulamaları hakkında,

Kurumsal Pazarlama Uzmanı Ali ZİNCİRKIRAN Yurtiçi-Yurtdışı Sanal Fuar Düzenleme ve Katılım hakkında,

Patent ve Marka Vekili Ahmet UYAR Marka - Patent - Faydalı Model - Endüstriyel Tasarım konuları hakkında,

Anakara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Faruk MERT Ar-Ge ve İnovasyon Projeleri TÜBİTAK ve KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programları hakkında bilgiler vererek katılımcıların sorularını cevapladılar.

Prof. Dr. Feridun KAYA moderatörlüğünü üstlendiği konferansta, katılımlarından dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’ ya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil GÜREL’ e, konuşmacılara ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek konferansı sonlandırdı.