Öğretim Üyemiz Yapay Zekâ Ve Prompt Mühendisliği Uygulamaları Etkinliğine Davetli Konuşmacı Olarak Katılacak

27 Mart 2024 Çarşamba

İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü tarafından “Yönetim Bilişim Sistemlerinde Yapay Zekâ ve Prompt Mühendisliği Uygulamaları” etkinliği düzenlenecektir.

Kemal Gözkara Yerleşkesi mini konferans salonunda tertip edilecek etkinliğe konuşmacı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Cihan Çılgın katılım sağlayacaktır. 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’te başlayacak olan konferansa, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.